Bloem, Bij & Meer

Om de biodiversiteit te vergroten, leefgebied te creëren voor o.a. de patrijzen en uiteraard ook andere dieren én om de de insecten te redden stellen wij onze landbouwgrond beschikbaar. 
Wij zullen de landbouwgrond bewerken, zaaiklaar maken, inzaaien en onderhouden. De kosten hiervoor zijn dan € 10,- per m2. 
 
Zo kunt u ook wat doen aan het bevorderen van de biodiversiteit.
Red de insecten en weidevogels en doe mee! 

Ook zullen wij dit jaar uw oppervlakte verdubbelen voor nog meer bloemenpracht. 
Dit alles t.b.v. het verbeteren van de biodiversiteit.
Heeft u vragen? Lees rustig alle informatie op deze site en aarzel niet om contact op te nemen of kijk voor meer info op de Facebookpagina van Bloem, Bij & Meer

Zuivelproducten

Op onze boerderij worden ook zuivelproducten gemaakt. Syrische zuivelproducten. Deze producten worden in onze eigen kaasmakerij in Megchelen gemaakt. Er worden veel verschillende zuivelproducten gemaakt zoals verschillende Syrische kazen, draden kaas, yoghurt, hangop, geklaarde boter etc.
Puurder en (h)eerlijker kunnen wij het niet maken voor u.
Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op. 

Verse, warme en rauwe melk; direct van de koe.

Zoals al aangegeven bent u bij ons ook aan het juiste adres voor verse, rauwe en warme melk. Op maandag tot en met zaterdag kunt u van 17.30 uur tot 18.30 uur hiervoor bij ons terecht. Wij helpen u persoonlijk met het aftappen van de kersverse koeienmelk. Deze melk komt rechtstreeks van de koe dus het zit nog boordevol alle natuurlijke ingrediënten.